KTF på sosiale medier

 

Påmeldingsinformasjon for høsten 2019 (NB: Det er veldig viktig at dere setter dere inn i nye treningstider, parti og priser, før dere melder dere på til ønsket parti via Mysoft.)

Vi starter opp med høstsemesteret igjen fra og med 26. august, en uke etter skolestart. Timeplana og hjemmesiden for høsten 2019 har nå blitt oppdatert.

(Nye medlemmer, se lengre ned for link til registrering, men vi anbefaler at dere setter dere inn i resten av påmeldingsinformasjonen også).

Her er partiene det har blitt gjort forandringer på:

1. klasse i Idrettshallen på onsdager har blitt gjort om til 1.-2. klasse i Idrettshallen på torsdager.

1.-3. klasse gutter har blitt utvidet til å vare fra 18.30-19.45, og overlapper nå 15 minutter med de eldre guttene.

4.-8. klasser gutter har blitt gjort om til 4.-9. klasse gutter og har blitt utvidet med 15 minutter. Varer nå fra 19.30-21.00.

Akrotropp og Show og oppvisning skal ha felles akrobatikktrening på onsdager med Christine Hals og Selma Uran Steinsrud som trenere. Christine og Selma er begge tidligere KTF-gymnaster, og har overtatt ansvaret for Show og oppvisning. Gjennom disse onsdagstreningene skal de også hjelpe Anne Marte og Bertil med akrobatikken til Akrotropp-gjengen. 

Ungdomspartiet har blitt delt opp i tre forskjellige treninger. På tirsdagene blir det fokus på SALTO-konseptet (trampett, frittstående og hopp), på onsdagene blir det felles oppvarming og felles avslutning og gymnastene vil kunne øve på det de selv vil under hoveddelen av treninga (trampett, frittstående, hopp, bom, skranke, airtrack og akrobatikk), og på torsdagene vil det være fokus på apparatturn (Turn Kvinner og Turn Menn i to forskjellige parti).

Tidligere 5.-8. klasse (tidlig treninga på torsdager) heter nå 5.-7. klasse og har fått 15 minutter ekstra treningstid. 5.-7. klasse varer nå fra 15.15-16.45.

3.-4. klasse har byttet tid til 16.45-18.00 på torsdager.

4.-5. klasse har byttet tid til 18.00-19.30 på torsdager.

Tidligere 5.-7. klasse (sentreninga på torsdager) heter nå Ungdomspartiet, Apparatturn, (fra 6. klasse), og varer fra 19.30-21.15.

Guttene har fått et ekstra parti. Dette partiet heter Ekstra Apparatturn, gutter, 4.-9. klasse og varer fra 18.00-20.00 på torsdager. Dette håper vi at mange av guttene vil være med på. På dette partiet kreves det god konsentrasjon, motivasjon og ståpåvilje av guttene.

Vi har opprettet et nytt parti som heter Nivå 2, jenter. Dette er for gymnaster med høyt ferdighetsnivå og ekstra høy motivasjon. Målet er at de som blir plukket ut til dette partiet kan delta på konkurranser som KM og Alpha Factor Cuper etter hvert. Gymnastene til dette partiet får tilbudet etter å ha deltatt på Ressurstesten i starten av semesteret. Partiet blir et mellomnivå mellom breddepartiene og Konkurransepartiet. For å være med på dette partiet er det viktig at man kommer på både onsdags- og søndagstreningene, og for å oppnå ønsket treningsmengde bør man også være med på et eller to breddeparti i tillegg.

Resten av partiene er det ikke gjort endringer på.

Sjekk ut alle partiene i menyen til venstre på hjemmesiden.

Sjekk ut den nye timeplana her!

 

Her er noen ord fra styrelederen vår, Henning Meese, om en viktig endring vi har måttet gjøre nå til høsten:

"Denne høsten øker KTF treningsavgiften. Det betyr at det blir litt dyrere å være med i Kristiansunds turnforening. Men vi gjør det av en god grunn.

KTF har nesten 350 medlemmer og mange aldersbestemte partier. Dette har i mange år gjort det utfordrende å finne nok trenere. For å skape en varig løsning på dette problemet har vi besluttet å ansette en fast hovedtrener - som både skal lede treningen på mange av partiene og også sørger for at vi har en helhetlig pedagogisk strategi for aktiviteten vår.

For å finansiere dette øker vi derfor treningsavgiften med 500 kroner per semester. Det er selvsagt alltid en vanskelig beslutning å øke prisene - vi vil jo helst det skal være gratis å drive med turn - men sammenlignet med andre idretter er vi fremdeles relativt rimelig, og ikke minst vil vi bli i stand til å levere et tilbud med vesendtlig høyere både kvantitet og kvalitet.

Vår nye hovedtrener heter Julie Refseth. Hun er 25 år, utdannet fysioterapeut med turnerfaring fra Meldal Gym og turn. Mange vil kjenne henne fra før, siden hun allerede i flere semester har vært trener i KTF.

Dette tror vi blir bra :)

På vegne av KTF:

Henning Meese - styreleder"

 

Sjekk ut prisene for høsten 2019 her!

 

Påmeldingsinformasjon: Eksisterende Gymnaster

Nå er det mulig for alle å melde seg på til høstsemesteret. Dere må melde dere på via Mysoft, og vil få tilsendt en e-post med passord og brukernavnet deres i løpet av tirsdag 13. august, om dere ikke allerede har kontroll på disse. (Ta kontakt om dere ikke mottar denne e-posten. Det er lurt å sjekke søppelposten).

- Alle gymnaster som har vært registrert til vårsemesteret er sikret plass til høsten. Om dere ikke får til å melde dere på via Mysoft kan dere sende en e-post til ktfturn@hotmail.com, så gjør vi det manuelt for dere, men det er veldig fint om dere prøver litt selv først. Tips gjerne turnvennene deres om at påmeldingen har blitt åpnet og at det er lurt å melde seg på til ønsket parti så fort som mulig. Det kan bli fullt på det partiet som passer aller best for dere. Det er kort tid til oppstart, så vi setter veldig stor pris på om dere kan prøve å få det unna så tidlig som mulig. Vi har mange gymnaster som venter på plass, og vi er avhengig av å vite hvor mange ledige plasser vi har på hvert parti, før vi begynner å dele ut plasser til alle som står på venteliste.

Eksisterende medlemmer kan også benytte seg av denne linken til Mysoft, og trykke på glemt passord, for å melde seg opp til ønsket parti.

De som står på venteliste trenger IKKE å foreta seg noe. Dere får svar fortløpende om det blir ledig plass i starten eller underveis i semesteret.

Avmelding! Dersom du ikke ønsker å beholde plassen din og vil melde deg ut av foreningen: send mail med navn på medlemmet som skal slutte til ktfturn@hotmail.com, sett "Avmelding" i emnefeltet.

Påmeldingsinformasjon: Nye medlemmer kan registrere seg fortløpende på Mysoft via denne linken: Påmeldingslink til Mysoft! Merk at det allerede er lange ventelister på nesten alle breddepartiene. Nye medlemmer som lurer på om dere har fått plass på et parti eller plass på en venteliste må forvente litt venting. Det er ikke sikkert at dere får svar i løpet av august.

Nye medlemmer: om Mysoftprofilen ikke blir godkjent kan du sende oss en e-post til ktfturn@hotmail.com med navnet på ny gymnast, ønsket parti og resten av kontaktopplysningene du må fylle ut i Mysoft-registreringen (fødselsdato osv.). Vi fullfører påmeldingen manuelt.

Spørsmål sendes til ktfturn@hotmail.com.