Påmeldingsinformasjon våren 2019

Vi starter opp igjen fra og med 7. januar. Her er timeplana for våren 2019.

Gjøre deg kjent med priser, tider og partier. Timeplana og alle partiene fra høstsemesteret blir helt likt også til vårsemesteret.

- Alle gymnaster som har vært registrert til høstsemesteret blir automatisk med videre til vårsemesteret, med mindre dere sender inn en annen beskjed om avmelding eller ønske om bytte av parti til ktfturn@hotmail.com før 2. januar 2019.

De som står på venteliste trenger IKKE å foreta seg noe. Dere får svar fortløpende om det blir ledig plass i starten eller underveis i semesteret.

Avmelding! Dersom du ikke ønsker å beholde plassen din og vil melde deg ut av foreningen: send mail med navn på medlemmet som skal slutte til ktfturn@hotmail.com, sett "Avmelding" i emnefeltet.

Nye medlemmer kan registrere seg fortløpende på Mysoft via denne linken: Påmeldingslink til Mysoft! Merk at det allerede er lange ventelister på en god del av breddepartiene. Nye medlemmer som lurer på om de har fått plass på et parti eller plass på en venteliste kan regne med å få svar innen 14. januar 2019.

Nye medlemmer: om Mysoftprofilen ikke blir godkjent kan du sende oss en mail til ktfturn@hotmail.com med navnet på ny gymnast, ønsket parti og resten av kontaktopplysningene du må fylle ut i Mysoft-registreringen (fødselsdato osv.). Vi fullfører påmeldingen manuelt.

Spørsmål sendes til ktfturn@hotmail.com.